Uslovi kupovine

USLOVI KUPOVINE

1. Registracija

Da bi ste kupovali preko naše internet prodavnice mozete da se registrujete sa Vašim podacima na strani za reigistraciju čiji link se nalazi u gornjem desnom uglu.  Postupak registracije je brz, jednostavan i bespalatan. Nakon registracije korisnik dobija konfirmacioni e-mail sa daljim uputstvom. Molimo Vas da prilikom unosa podataka vodite računa o tačnosti istih, jer će se adresa koju ste uneli za prijem porudžbina u tu namenu i koristiti. U slučaju neispravno unetih podataka, može doći do vraćanja Vaše pošiljke ili sporije isporuke.

Mogućnost kupovine imaju i neregistrovani posetioci (kupovina kao Gost), s tim što je takodje obavezno navesti ispravne i tacne podatke.

2. Izbor proizvoda

U okviru detaljnog prikaza svakog proizvoda nalaze se njegova cena, opis, sastav, količina, ukus, boja, itd., kao i link “Dodaj na listu želja” (samo za registrovane korisnike). Lista želja formira listu Vaših omiljenih artikala i čuva ih za eventualno kasnije poručivanje. Proizvodi iz liste želja se mogu prebaciti direktno u korpu, ili obrisati iz liste želja na strani profila registrovanog korisnika. Takođe, svim posetiocima je dostupan i link “Uporedi proizvod” gde se mogu uporedo pregledati informacije o 4 proizvoda istovremeno.

3. Pregled pre kupovine

Kada se u korpi nalaze svi proizvodi koje želite da poručite potrebno je da kliknete na dugme “Završi kupovinu” i poslati porudžbinu prateći dalja uputstva. Nakon poručivanja željenih artikala dobićete e-mail sa vašom porudžbinom, a nakon toga će uslediti telefonski poziv od strane našeg osoblja radi potvrde vaše porudžbine (ili eventualnih promena).

4. Načini plaćanja

Gotovinom prilikom preuzimanja robe.
5. Dostava

Isporuka paketa se vrši preko kurirske službe Royal Express, a dostava paketa je na navedenu adresu ili po dogovoru sa kurirom, a po jedinstvenoj ceni od 280din. Isporuka kurirskom službom se vrši samo na teritoriji Srbije.

Proizvodi poručeni radnim danom (ponedjeljak – petak) do 13h će biti isporučeni istog dana, a proizvodi poručeni vikendom ili državnim praznikom će biti poslati prvog narednog radnog dana.

Rok isporuke narudžbine je dva radna dana, osim ukoliko je porudžbina primljena u petak, dan pre neradnog dana ili državnog praznika.

Nakon porudžbine na našem sajtu moguće je i lično preuzimanje u prodavnici Titanium sport.

Radno vreme prodavnice je od 10 do 17h, a subotom od 10 do 14 h.

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da izvršite porudžbinu putem sajta, možete to učiniti i telefonom na broj 065 537 547 6 ili slanjem mail-a na adresu: titaniumsport035@hotmail.com

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke proverite da li ambalaža ima vidna oštećenja jer oštećene pošiljke niste u obavezi da preuzmete. Ukoliko se desi da je roba koja Vam je isporučena ima oštećenja nastala u transportu, potrebno je da na licu mesta sastavite zapisnik sa kurirom i obavestite nas o nastaloj situaciji. Za sve nepravilnosti vezano za isporuku robe budite slobodni da nas kontaktirate, kako bismo pokušali da utičemo na kvalitet usluge kurirskih službi.

6. Napomena

Slike i dimenzije proizvoda su samo ilustrativne prirode i mogu odstupati od izgleda proizvoda u stvarnosti, u okviru uobičajenih trgovačkih tolerancija ili dozvoljene prema odgovarajućim normama. Asortiman prodavnice se ažurira dnevno, ali se i pored toga može desiti da poručeni artikal nije dostupan za isporuku.