Način dostave

ISPORUKA

Isporuka paketa se vrši preko kurirske službe Bex Express, a dostava paketa je na navedenu adresu ili po dogovoru sa kurirom, a po jedinstvenoj ceni od 350din.

Ukoliko se zahteva isporuka preko neke druge kurirske sluzbe troskovi isporuke idu po jedinstvenom cenovniku naznacene kurirske sluzbe.

Proizvodi poručeni radnim danom (ponedjeljak – petak) do 13h će biti isporučeni istog dana, a proizvodi poručeni vikendom ili državnim praznikom će biti poslati prvog narednog radnog dana.

Rok isporuke narudžbine je dva radna dana, osim ukoliko je porudžbina primljena u petak, dan pre neradnog dana ili državnog praznika.

Nakon porudžbine na našem sajtu moguće je i lično preuzimanje u prodavnici Titanium sport.

Isporuka kurirskom službom se vrši samo na teritoriji Srbije.

Molimo Vas da prilikom preuzimanja pošiljke proverite da li ambalaža ima vidna oštećenja jer oštećene pošiljke niste u obavezi da preuzmete. Ukoliko se desi da je roba koja Vam je isporučena ima oštećenja nastala u transportu, potrebno je da na licu mesta sastavite zapisnik sa kurirom i obavestite nas o nastaloj situaciji. Za sve nepravilnosti vezano za isporuku robe budite slobodni da nas kontaktirate, kako bismo pokušali da utičemo na kvalitet usluge kurirskih službi.